April så här långt

Har inte haft lust och ork att blogga på ett tag. Kameran har inte  heller vart igång som den brukar så här på våren. Förra året var det blåsippor på flera platser och en massa tillfällen. I år har det vart ett par gånger i blåsippsbacken här hemma och en gång i Starrkärr. Jobbet tar för tillfället all energi och trots det så känner jag mig inte nöjd. Men vi gör så gott vi kan med de förutsättningar vi fått. Jag har i alla fall bestämt mig för att försöka låta bli att klaga och gnälla. Det mår jag bara dåligt av själv.

Livet i övrigt rullar på. Älskade barnbarnet är nu sju månader och vår stora glädje. När vi får lov att passa honom släpper vi det mesta och bara njuter.

I måndags var jag och ena svägerskan i Alingsås för att träffa en klasskamrat från grundskolan. Hon bor i Skåne och det är många år sedan vi sågs sist. Men så roligt det är att träffas. Vi började med att fika hemma hos hennes pappa med fru. Även det ett kärt återseende, han var sig lik och nya frun var trevlig. Sedan tog vi en tur ut på stan. Cafestaden Alingsås bjöd på vackert väder och vi kunde sitta ute på en servering i solen.

Vi bor i skogen och där bor ju även en hel del vilda djur. Förra veckan var det en tjädertupp som hade bestämt sig för att vägen var hans revir. På fredagen var han riktigt aggressiv och anföll flera bilar som fick billyktorna sönder hackade. Jag var inte ute med kameran förrän på lördagen och då hade han dragit sig en liten bit ut i skogen. Om jag inte jämför mina bilder med en grannes helt fantastiska närbilder så är jag rätt nöjd ändå.

I morgon är det ju långfredag och jag ska till jobbet sedan blir det två lediga dagar innan annandagen tillbringas på jobbet igen.

Glad Påsk alla bloggbesökare.

IMG_1778 IMG_1780 IMG_1852 IMG_1861 IMG_1871 IMG_1874 IMG_1804 IMG_1760 IMG_1909 IMG_2102 IMG_2094 IMG_2127 IMG_2071 IMG_2009 IMG_2013 IMG_2018 IMG_1955 IMG_1968 IMG_2086
Sist ett par bilder från det vårstädade växthuset och en från Västra gatan i Kungälv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s