Juli månad

Ja inte har det hänt mycket här på bloggen det sista, kan tänka mig att det finns en och annan besviken. Ser ju på statistiken att det är några som tittar in varje dag. Kanske några som följer mitt bloggande och så troligen en och annan som hamnar här av en slump.

Början av månaden var det jobb, jobb och jobb. Roligt, stressigt och ibland lite osäkert. Att vikariera som koordinator skapade en del huvudbry men för det mesta var det roligt. De sista dagarna innan semestern var det vård och det kändes så rätt men skulle jag någon gång få möjligheten att jobba koordinator fullt ut skulle jag nog inte tveka. Även om huvudet går på högvarv får kroppen lite andrum.

Började semestern för mig själv då S hade jobb i en och en halv vecka till. Inget ovanligt hos oss om man backar några år då han jobbade mest hela tiden. De första dagarn var allt frid och fröjd men sedan kom feber, trötthet och ont i kroppen. De första dagarna höll jag mig något så när med hjälp av lite piller men sedan blev det mer eller mindre sängläge och har vart så i alla fall en vecka. Nästan en nära döden upplevelse i värmen. Inställd semestertripp till Danmark o Tyskland och efter ett besök på vårdcentralen blev det sjukskrivning. Så här med facit så hade det väl vart lämpligt redan första delen men så länge jag inte låg hela dagarna fick det gå. Så hittills mer eller mindre 2 veckor sjuk av 3,5 v semester.
Till det positiva, jag verkar inte ha lyckats smitta någon annan.

På Facebook är jag med i några olika pelargongrupper. Alltid kul att se och lära av andra. Men ibland kan man bli lite trött. När någon frågar, vilken tid är bäst att sköta pelargonerna, morgon eller kväll? Ska jag ta in dem nu när det är så varmt? Mina pelargoner får skötsel när jag har tid och det fungerar alldeles utmärkt. En fördel med dessa blommor är just att de klarar sig trots att de torkar ut. Största hotet tror jag är för mycket vatten. Mina växter har fått vatten när jag orkat de senaste veckorna och de har ofta slokat innan, ja inte pellisarna de har stått där så raka i värmen. Men jag har inte sett att något har dött av det. Så alla överbeskyddande odlare, om ni inte ska tävla med era växter så klarar det lite ”vanskötsel”
IMG_4213

IMG_4269

Det har känts lite bättre idag så kanske det blir en liten tripp i nästa vecka som är min sista semestervecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s