Förbannade infektion

Nu är min härliga sommarförkylning inne på sin fjärde vecka. Febern har visserligen övergivit mig men orken vill inte riktigt återkomma och mitt tålamod är nu helt slut. Ja inte för att det är så mycket att skryta med annars heller men nu är det helt slut. Mitt i allt är jag i alla fall glad att jag inte verkar ha smittat någon annan samtidigt som det skapar lite oro att det tyder på något allvarligt. Har visst gått och blivit lite hypokondrisk. Men doktorn sa ju virus och sänkan hade ju gått ner så vi får hoppas på det bästa.

Mitt annars så älskade växthus och annat odlande känns nu bara som en stor belastning. Tänker att i morgon orkar jag nog fixa lite mer, men nej så är det oftast inte. Nödvattning och lite näring någon gång har det blivit. Konstigt nog lever allt förutom att gurkplantorna hade fått bladmögel och åkte ut. Hade jag bara orkat så hade jag nog fått ordning på dem men nu fick det bli slängning. Som det känns nu tror jag växthuset ska bli lite mera lusthus nästa år. Lite goa stolar och bara lite växter. Men nästa vår spirar väl odlingslusten igen och växthuset svämmar över av alla härliga odlingar.

I natt har älskade barnbarnet sovit över hos farmor o farfar för första gången utan föräldrar. Det gick riktigt bra. Lite lessen en stund på natten men annars sov han gott.

Något annat som jag normalt älskar men inte orkar med just nu är att fotografera. Tänk vad mycket vi missar jag och mitt macro. Blommor, regndroppar och gott ljus. Så detta blir ett inlägg utan bilder.

I kväll ska i alla fall jag lägga mig riktigt tidigt. Kanske kan kolla på något tv program på surfplattan,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s