Oktober, höstregn. Lördag

Idag är det inget vidare väder, regn, mörkt och trist. Har i alla fall vart ute en promenad och fått igång ryggen. Inget kul att knappt komma ur sängen på morgonen, men det går väl an när man vet att det hjälper med en promenad. Får nog bli en tid hos naprapaten i veckan som kommer. Inte så roligt men det brukar hjälpa.
Var i alla fall äntligen hos doktorn igår, har väntat en dryg månad på den tiden. Fick träffa en fantastisk doktor som verkligen gav sig tid att berätta och undersökte allt möjligt. Slutsats, min huvudvärk o yrsel beror på spänning i axlar o nacke. Kanske inte så kul det heller men nu är det upp till mig att träna och stretcha. Hon rekommenderade yoga. Lite prover togs också så nu är det bara att hoppas på att resultaten är bra. Har ju ett värde sedan innan som inte är helt bra, så visst oroar det lite.
I kväll blir det jobb men söndag är ledig . Måndag o tisdag är det kurs med facket vi ska till Uddevalla med övernattning.
I dag är det jakt i byn, inga älgar hittills.

IMG_1063.JPG

IMG_1059.JPG

IMG_1058.JPG

IMG_1061.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s