Semesterveckans sista dag

Sista dagen på semestern, känner mig ganska avslappnad och i balans. I dag har jag vart och handlat både mat och lite annat. Tittade på Ernst program med julpyssel igår och blev lite inspirerad. Efter ett besök på Panduro blev det lite pyssel i kväll. Flätade korgar, köpte materialet färdig klippt. Man får ju göra det så enkelt som möjligt 😊
Lite bak och matlagning har jag också hunnit med. Efter maten fick jag en allergi reaktion 😳 känns inte alls bra. Hoppas det inte berodde på räkorna i pajen. Medicin och nu känns det lite bättre. Ska nog gå över den här gången också. Lite oroligt blir det ju, vi har ju en bit till sjukvård.

I går var jag i Starrkärrs kyrka på julspel. Det var våra omsorgstagare som fått inbjudan. Visserligen hade jag semester men det är ju trevligt att vara med när det händer något för våra gamlingar. Bilderna från det ligger fortfarande i kameran så det får bli ett annat inlägg.

Här kommer en mobilbild från dagens övningar.

IMG_1184.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s