Julafton 2015

En jul med vissa förhinder. Jobbade i helgen, kom hem lite lagom trött, pysslade lite med julstöket. Sedan kom illamåendet, magsjuka två dagar innan jul, riktigt dålig timing 😞 Först jag sedan Peter och till sist även Stefan. Insåg direkt att julafton och firandet med min familj o släkt fick skjutas upp. Begravningen för mammas gamla väninna fick jag också hoppa över.
Vi är fortfarande rätt trötta men i alla fall på G. Vi har städat, jag har handlat och skinkan är i ugnen. Andreas vågar sig hit en stund i kväll annars är firandet flyttat till annandagen. God Jul alla som vi känner. 🎅🎄🎁

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/667/13823944/files/2014/12/img_1188.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s