Fototriss 287 ”Så här ser det ut där jag är”

Det bästa för kroppen är ju att hålla sig i rörelse så det blev en långsam promenad med stavar som stöd i skogen i sällskap av man och mellanson. Måste ju kolla till skogen efter stormen Egons framfart. En del frötallar på nya hygget hade blåst ner men de flesta stod kvar så det blir nog återväxt ändå. Vädret är grått och emellanåt kom det regn eller snöblask från himlen.
IMG_6711

IMG_6716

IMG_6731

Detta är mitt bidrag till veckans fototriss

Hemma i helgen på grund av en värkande rygg. Inte så att det börjat just nu eller är så himla mycket värre än innan men nu orkade jag inte längre. Vaknar på morgonen med värk, lyckas klara jobbet och sedan inte så mycket mer. Går och lägger mig och ryggen bränner. Var hos doktorn i fredags, fick remiss till röntgen för att kolla om de senaste 10 åren förvärrat de slitna diskarna. Tänkte ta en tur på dropp in i morgon. Sedan har jag tid för massage på tisdag och sjukgymnast på torsdag. Försöker också hitta någon yoga som man kan följa trots varierade arbetstider. Dax att ta tag i problemet och göra det bästa av situationen. Någon gång måste man lyssna på kroppen helst innan den rasar totalt.

3 tankar om “Fototriss 287 ”Så här ser det ut där jag är”

  1. Var rädd om din rygg, och se till att få hjälp, var envis kom ihåg att det är du som har ont inte sjukvårdspersonalen.
    Jag vet, två ggr ryggopererad.

    Förvånas av dina bilder inte en skymt av någon snöfläck.

    Tjingelingen från Rantamor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s