Vinter och ta tag i livet vecka

I dag är det vinter här. Inte särskilt kallt men snöigt.

2015/01/img_1279.jpg
I dag har jag vart i Alingsås på mitt första yoga pass. Lite svårt med koordinationen och vig är jag ju inte men det kan väl bli bättre. Ryggen verkade i varje fall tycka det var ok. Fortsättning följer. Nu är det bara en dag kvar på min ta tag i livet vecka och då blir det sjukgymnastbesök. Röntgen, massage och yoga har jag hunnit med. I går var det rena spadagen först massage, lunch på kinan i Lilla Edet och sedan vaxa benen. Kvällen avslutades med spabad med snöfall.

En tanke på “Vinter och ta tag i livet vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s