Må bra veckan

Nu var det slut på min självsjukskrivning. Tog beslutet efter att ha vart på vårdcentralen i fredags. Tycker själv att jag använt dagarna till det som jag tänkt. Att ta tag i problemet, ond rygg och spända och onda axlar.
Har hunnit med, röntgen, massage, yoga och som avslutning sjukgymnastbesök med akupunktur. Nu börjar det riktiga jobbet, träningen. Jag har semester och ledigt i 10 dagar framåt så det ska nog gå bra.

I dag blir det lite färgglada bilder från Botaniska trädgårdens växthus i Göteborg. Fotade på en kurs jag var med på förra våren. Lite färg så här i vintermörkret.

IMG_1308

IMG_1319

IMG_1336

IMG_1387

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s