Sjuk igen

Så trött på min kropp. Vaknade med feber o ont i huvudet i morse, blev en ny sjukskrivning. Förr hade det blivit några tabletter och så iväg till jobbet i alla fall, kanske är det därför kroppen inte orkar lika bra längre. Och ja jag vet åldern har väl också en betydlig del i det hela. Hur som helst, Stefan har passat Pelle i dag så det var ju en ljusglimt i eländet att ha honom här.
Men till det positiva, akupunktur och träning verkar hjälpa bra på kassa ryggen. Den är bättre än på länge och det i sig gör ju att humöret blir bättre. Tänker vara hemma i morgon också sedan hoppas jag att vara ok igen. Ingen feber i kväll i alla fall. Tänker leka med kameran i morgon, har en fin tulpanbukett att fota. En stilla sysselsättning som kroppen nog ska orka med. Natti natti, nu ska jag sova.

IMG_1355

En tanke på “Sjuk igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s