Första växthusfikan 2015

Äntligen stämmer det, sol, ledig, fikasällskap. Ja ledig är ju lite fel, jobbar i kväll och sedan lördag o söndag. Men det känns lättare om man hinner njuta lite innan. Jag mår mycket bättre i kroppen nu. Akupunktur, yoga och sjukgymnastik har berkligen gjort underberk.
I onsdags hade jag Tupperwareparty, trots att jag var lite skeptisk blev det riktigt bra. trevliga gäster o semlorna jag bjöd på blev lyckade. tror även att säljaren var nöjd. 3 av mina klaskamrater från grundskolan var här så det blev lite mini klassträff.
I går var jag o handlade takfärg och lite annat till hallrenoveringen på övervåningen, så i nästa vecka får jag se til att komma igång.
trevlig helg alla, nu bär det snart i bäg till jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s