En bra dag helt enkelt

Vaknade i morse, stel o lite ont men har jag bestämt mig för yoga så får det bli så. Dagens förmiddagspass var en blandninga av Hatha soft och medicinskyoga. Det visade sig vara en riktigt bra start på dagen. Efter passet kändes kroppen mycket bättre. 

Sedan hem o passa världens sötaste kille som är ett och ett halft år i dag. Lilla fina Pelle, även om vi ses ofta hinner utvecklingen framåt för varje gång. Så fantastiskt att få följa honom. 

ÄPå eftermiddagen fick jag besök av den vän jag haft längst i mitt liv. Vi föddes i samma by som närmsta grannar, samma år. Gick i grundskolan tillsammans sedan skildes våra vägar ett tag för att sedan mötas igen. Familje resor till fjällen, husbilssemestrar och mycket annat. Ett tag har vi vart arbetskamrater tills kommunen tog beslutet att lägga ner avdelningen vi jobbade på. Nu ses vi lite mer sporadiskt men du finns alltid i mitt hjärta.

Sedan i kväll blev det bullbak, nytt glutenfritt recept. Blev riktigt bra tycker jag.

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s