Sommar?

Visst borde det vara sommar och i dag har det ju vart rätt så bra väder i alla fall nästan hela dagen. Ett klart tecken på att det är sommar är att i kväll när jag hängde tvätt var knotten i full gång. Dessa små eländiga djur som kan förstöra fina sommarkvällar. Men ett tecken på att det är sommar är de i alla fall. Svalor har vi också gott om och de lär ju sluka en hel massa knott.
Har semester i två dagar nu och ska försöka få gjort undan lite av varje. Det lär nog bli tufft på jobbet i sommar. Flera av semestervikarierna är helt gröna. Kan vara skönt att ha läget under kontroll här hemma i alla fall. Min egen semester börjar v 30 så det är ett tag kvar. Hoppas i alla fall på en bättre semester än förra året. Vädret då gick inte att klaga på men att ha feber nästan hela semestern var inget vidare.
I dag har jag vart hos fastern tillsammans med äldsta sonen och sonsonen. Lite ärende på hemvägen och så lite tvätt och röj här hemma.
Köpte såpbubblor till barnbarnet men kunde inte låta bli att leka lite själv i kväll 🙂 Inte lätt att blåsa och hinna fotografera på samma gång. Men några bilder blev okej tycker jag.
IMG_8719

IMG_8721

IMG_8724

IMG_8726

IMG_8729

IMG_8731

IMG_8737
I morgon blir det en hemmadag. Tvätt, syrensaft, målning, växthus och städning hoppas jag hinna med. Kanske lite bakning också. Hinner väl hälften som vanligt 🙂 men planerna är det inget fel på i alla fall.

En tanke på “Sommar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s