Sjuk, ont, trött

Ja i rubriken ser ni hur jag har det sedan en dryg vecka tillbaka. Började med en förkylning o feber och sedan har det fortsatt.
Blir lite orolig när jag blir sjuk, har ett blodvärde som ska kollas en gång om året och det lilla jag läst om det gör inte oron mindre. Lite hypokondrisk tror jag genast att jag drabbats av en dödlig sjukdom. Så om jag ska vara lite elak så känns det bättre idag när S också är hemma med samma symtom.
Förra veckan i solskenet var det extra jobbigt att vara sjuk men nu regnar det mest hela tiden och är inte lika varmt i alla fall.

Skulle börjat på en yogakurs i måndags men fick hoppa över första gången. Hoppas vara bättre på måndag så jag kan komma igång.

Helgen som kommer har vi planerat att sticka i väg en tur med husbilen. Känns som sista chansen innan vintern. Vi får väl se hur vi mår men just nu ser det mörkt ut.
Funderar lite kring det där med husbil, inte lätt att använda tillräckligt när jag jobbar varannan helg. Vi får väl testa ett tag och se om det är vår grej.

Blomman på bilden är en som lyckats överleva i trängseln av temynta som har överlevt sedan förra året och förökat sig enormt.
Fler sommarbilder kommer i nytt inlägg, kanske redan i eftermiddag om jag orkar.

IMG_0007

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s