Höstfoto

Äntligen en ledig dag utan en massa planerat. Startade med gemensam sovmorgon och sen frukost. Vi är lite förkylda båda två.
Sedan blev det en stund med kameran, som jag har längtat. Höstfärger är helt oemotståndliga och finns just nu i massor. Att vi bor på en fantastisk plats gör ju att man har fina fotomotiv på hemmaplan. I dag blev det bästa objektivet som fick följa med, Canon 70-200/2,8. Älskar det objektivet men det blir ju vissa begränsningar så i förrgår beställde jag ett nytt Canon 24-105/4. Hoppas det kommer i morgon så jag kan testa det på Lights in Alingsås på kvällen.
Sedan blev det biltvätt, det krävs ju lite oftare när man har en nyare bil. Passade också på att tvätta av husbilen inför vinterförvaringen. Ett par maskiner tvätt har det också blivit. Känns skönt att ha gjort något vettigt i alla fall.
IMG_1579

IMG_1592

IMG_1603

IMG_1604

IMG_1637

IMG_1665

IMG_1673

IMG_1676

IMG_1692

IMG_1694

En tanke på “Höstfoto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s