Vinter

Det kan man verkligen kalla vädret idag. Vaknade till en värld full av vitt fluff. Bilen kom med nöd o näppe ut ur garaget och när den väl var på vägen blev det bom stopp. Fick inse att jag inte skulle kunna ta min bil till jobbet idag. Som tur var hade mannen gått upp och han fick köra mig.
Vi var på bio i fredags och såg ”En man som heter Ove” en replik var. Audi, 5 nollor, 4 i grillen och en bakom ratten. I dag var förmågan hos min Audi att ta sig fram i snön 0. Annars älskar jag min lilla bil. Om det är en nolla bakom ratten får andra avgöra.

Filmen var en blandning av leende o tårar, precis som en bra film ska vara. Kan verkligen rekommendera ”Ove”. Efter filmen blev det en annan Ove, Oves gatukök i Sävedalen. Gott mos. Så man kan säga att vi hade Ove tema.

Mannen har drabbats av en envis ischias som den senaste veckan bara blev värre och värre. I går var han hos Naprapaten Marika i Kungälv och var redan bättre i morse. Men efter dagens snöröj med traktor o skyffel har han mera ont igen. Hoppas att torsdagens planerade besök hos Marika får det att blir bättre.

Har vart ute med kameran några gånger de sista dagarna. Snön lockar till foto. Vi har exprimenterat med såpbubblor men hitintills inte lyckats fullt ut. Men skam den som ger sig.

Lite semmelfika som avslutning.
Bilduppladdningen krånglade så inlägget skrevs igår och publicerades i dag.

IMG_2048

IMG_2090

IMG_2102

IMG_2127

IMG_2133

IMG_2139

IMG_2143

IMG_2145

IMG_2162

IMG_2170

IMG_2176

IMG_2179

IMG_2185

IMG_2187

IMG_2189

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s