Dagarna är olika

Rubriken, ett sitat som mellansonen ofta använder som hashtag i sina inlägg. Det är något som verkligen stämmer i livet. Vi är på tur med husbil mot norr. 

Startade resan med en mycket högtidlig ordination till diakon i equmeniakyrkan för sonen. Jag som har lätt att röras till tårar hade rena Niagarafallet. Stolta föräldrar det är vi. Första bilden är han med två kompisar från Guntorps församling.


Jag har inte så bra bilder från detta  i telefonen som jag bloggar med på resan. 

Dagen efter släppte vi av Peter vid tunnelbanan i Kista och fortsatte vår resa. Målet dag två Högakustenbron, där vi stannade över natten. Vilken underbar kväll, solen värmde gott.

Idag har vi vart på Högakustens  naturrum och därifrån en tur upp på Skuleberget som är 295 m högt. Vägen upp var brant o stenig så de 600 meter som stigen var utmärkt med tog ca 50 minuter att gå och klättra upp för. Men utsikten var värd strapatsen. Ner tog vi en annan längre men mindre brant stig.

i kväll har vi tagit in på en camping. Dagens ansträngning kommer nog att kännas i morgon. Enligt hälsoappen i telefonen har jag gått i trappor motsvarande 51 våningar idag. Drygt 11 500 steg, 7,5 kilometer. Natti natti 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s