Lofoten dag 2 

En vädermässigt omväxlande dag som vi startade i Stokmarknes och slutade i Moskenes. Från Melbu tog vi färjan till Strønsted. Sedan har vi mestadels följt E10 som blev smalare o smalare ju längre söderut vi kom. Den längsta avstickare var till Henningsvaer, ett fiskarsamhället. Det finns många fantastiska vita stränder här på Lofoten men ack så kalla. Vattnet är så klart och vackert turkosblått. Hade det inte blåst så mycket och solen vart framme hade jag nog i alla fall doppat mig. Men nej det får vara. 

Tillslut lyckades vi pricka in ett 17 majtåg. Allt i Norge är stängt idag så det har mest vart naturupplevelser.

Som vanligt är det mobilbilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s