Åter i Sverige

Lämnade Lofoten i morse med färga till Bodø. I Bodø hade det snöat på morgonen.  Stannade till vid saltströmmarna v17. Vi funderade lite på om vi skulle ta kustvägen och åka via Mo i Rana men bestämde oss för att ta oss över till Sverige på v77 som i Sverige blir v95. Vägens högsta punkt var på 740 m.ö.h. Där fanns en hel del snö kvar men vägen var ren. 

I Arjeplog åkte vi upp på Galtisjaur ca 700 m.ö.h och kollade på utsikten. På sjöarna syntes spår av vinterns testkörningsbanor. Står nu på en liten väg vid en sjö mellan Arjeplog o Sorsele där vi tanker tillbringa natten. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s