Inte bloggat på väldigt länge

Kanske ändå borde ta tag i bloggen igen. Senaste inlägget vid nyår och nu är det juli.

Mycket har hänt hittills i år. Nytt jobb, som bjudit på många nya utmaningar. Jobbar dagtid och det är ju en stor omställning för mig som jobbat schemalagt med dagar, kvällar o helger nästan hela min jobbtid. Så fort man vänjer sig, har just nu väldigt svårt att tänka mig att jobba så igen. Men vi får väl se, ännu så länge går jag på ett vikariat.

Våren bjöd på mycket trevligt, Gran Canaria, Stockholm, Budapest, Tyskland och där emellan lite alla möjliga mindre begivenheter.

Vi har även bytt ut husbilen till en ny bekvämare variant. Det kändes lite jobbigt att klättra upp ovanför förarplatsen o sova eller egentligen var det att ta sig ner på morgonen som var det svåra. Tur att vi inte hade några andra med i bilen som såg våra stela försök att ta oss ned. Men ner kommer man ju alltid sägs det 🙂 och det gjorde vi ju också. Var och en på sitt vis.

Årets sommarsemester är redan över, två veckor i maj o två i juni. Planerar lite löst för en veck i september. det kan behövas något att se fram emot.

Den här gången blir det inga bilder i inlägget. Återkommer snart igen, God natt världen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s