Helg igen

Tänk så fort man vänjer sig vid det som för många räknas som ”normala” arbetstider. Snart har det vart det normala för mig i ett och ett halvt år att vara ledig på helger o kvällar. Kan fortfarande sakna att ha ledigt på vardagar men vill absolut inte byta tillbaka.

Veckorna går så fort och plötsligt är det fredag o arbetsveckan är slut. Känns ju skönt men om man tänker på att det är livet som rusar på i rallyfart känns det ju inte riktigt lika bra. Det gäller att ta vara på det liv man har och göra det bästa av det.

Idag skulle jag ha sovmorgon men vad blev det av det? Vaknade före sju och hade inte somnat om klockan åtta så då gick jag upp. Nytt försök i morgon 🙂

Tanken var att jag skulle passa Albin medan Pelle var i simskolan. Men vad gör man när han vill att farmor ska följa med? Hade precis satt en deg men den åkte ut på trappen för att jäsa lite långsamt. Kan ju inte säga nej när man får möjlighet att delta i barnbarnens aktiviteter.

Väl hemma igen möttes vi av en deg på rymmen. Trots att det var kallt ute hade degen jäst så locket hoppat av o en del av degen runnit ut. Men det blev ändå 36 glutenfria tekakor så nu har jag bröd ett tag framöver.

I morgon ska jag plocka in pelargonerna från växthuset till vinterförvaring. Om jag hinner ska det även röjas i odlingslådorna där en del förstördes av frosten tidigare i veckan. Vissa växter från krukorna ska grävas ner för att ev klara vintern. Lika roligt som det är att starta upp på våren lika skönt är det att göra klart på hösten o mysa till det inomhus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s