Trädgårds möbler ställs tillbaka…..

Och om några veckor ställer vi tillbaka klockan till vintertid. Fick jag välja så hade det gärna fått vara den så kallade sommartiden hela året. Men oftast är det ett par dagar som känns konstiga och sedan rullar det på som vanligt igen. Så strunt det samma, det blir nog bra.

Idag tänkte jag att vi skulle ta in trädgårdsmöblerna men då sa mannen att först måste vi röja där de ska stå. Och röjt har vi gjort mest hela dagen. Tillslut när jag bara ville gå in o strunta i allt lyckades vi släpa in möblerna också. Men nu känns det bra, vi borde ha röjt där för länge sedan. Får se hur det känns när värktabletterna lämnat kroppen, troligen inget vidare då jag just nu har en kropp som värker mest hela tiden. Appen i telefonen säger att jag gått nästan 7 km, närmare 12000 steg. Rätt fantastiskt då vi inte lämnat gården på hela dagen.

Tänkte i morse att jag skulle hunnit med en fotopromenad men det får bli en annan dag. Vädret i dag har vart fantastiskt och mer av det ska det bli i veckan som kommer.

Nu blir det skönt att lägga sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s