Sjukstuga

Då var det förhoppningsvis slut på denna sjukstuga för den här gången. Både jag o Peter vaknade av magsjuka natten till tisdag. Tar lite tid att piggna till men nu känns det okej så i morgon fredag blir det jobb igen. Som det ser ut nu har Stefan klarat sig✊håller både tummar o tår för att det förblir så.

Idag har orken i varje fall räckt till för lite pysslande. Fixat lite i ”gäst/legorummet. Så skönt att slippa alla leksaker i vardagsrummet men det blir också lite mindre byggande då Pelle inte vill vara ensam på över våningen. Blev lite pyntat också. Helt såld på ljusslingor.

Ljusklotet har fått sällskap av två till

Orkade även med en tur till Viktväktarna för vägning. Ca 7,5 kg ner sedan 1/11 väldigt nöjd med detta. Få se nu hur det går med jul o nyår. Tänker försöka göra bra val men fuska på helgdagarna. Sedan får det bli nya tag 2019.

Efter morgondagen blir det en efterlängtad ledighet. Ska bara jobba ett par dagar fram tills det drar igång igen 7/1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s