Januarihelg

Inget planerat i helgen och det är ju tur. S har vart förkyld hela veckan och idag har min förkylning som legat lite på lut i veckan blommat ut. Inte så att jag känt mig så sjuk men tät och nu i kväll huvudvärk.

Barnbarnen har vart här inatt men det är ju inget större problem då de sover hela nätterna o vaknar någon gång mellan 8 och 9 på morgonen. Peter är ju populär hos båda så om han är hemma är de gärna med honom. Idag har vi vart i skogen o grillat. Uppskattat av oss alla.

I kväll är det tidigt i säng och hoppas vi kan sova trots hosta o andra förkylningskrämpor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s