Alla hjärtansdag

Efter en dag på jobbet och en snabb sväng till viktväktarna blev det en stund hos fastern för att reda ut vad hon fått för brev från kommunen. I morgon är det tre månader sedan hon lämnade in ansökan om trygghetsboende och i går kom en kopia på utredningen. Så efter tre månader har hon fortfarande inte fått beslut om hon fått ansökan beviljad. Vad jag minns finns det en gräns på tre månader där kommunen får betala böter om man inte fått erbjudande om boende. Då jag inte har riktig koll på om det gäller från personen gjort ansökan eller från när beslutet tas funderar jag på om kommunen håller på beslutet för att ha längre tid. I morgon blir det samtal till biståndsbedömmaren för att reda ut hur det fungerar.

Vägningen på viktväktarna visade 11,1 kg ner sedan 1/11. Inte illa på tre och en halv månad. Så nöjd.

I kväll när jag kom hem stod det en bukett rosor och en chokladask o väntade och innan läggdax har vi myst i spabadet. En helt ok avslut på alla hjärtans dag.

I morgon är det fredag och en välbehövlig helgvila väntar. Det är mycket på jobbet nu. Sommarrekryteringen har startat samtidigt som vi lägger om alla timanställningar och projektet med att knyta en ny verksamhet till bemanningen går in i slutfasen. Detta tillsammans med allt det vanliga gör att det är fullt upp.

Natti natti nu är det sovadax.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s