Inlägg nr 500

Hade tänkt göra en sammanfattning av mina blogginlägg för att visa vad jag lagt ut tidigare men det blir liksom inte av. Så hör kommer nr 500 som de flesta andra, lite text o bilder om vad som händer i livet.

Senaste två veckorna har vart intensiva. Först fick fastern ansökan om äldreboende beviljad och vi trodde att nu blir det lite tid i kö men redan måndag förra veckan kom erbjudandet. Innan torsdag eftermiddag måste hon bestämma sig. Det blev till att ta ledigt tisdag efter lunch o ta med henne o kolla. Först var det fel på allt o flytta dit skulle hon inte, suck. Sedan fick hon träffa en kvinna som bor på avdelningen och se hennes rum och då var det plötsligt bra. Så på onsdagen ringde jag o tackade ja. För att få lägenheten var hon tvungen att flytta in redan denna veckan. Förra lördagen var jag o syrran o packade det viktigaste och i fredags fick jag hjälp av mannen att köra möbler o annat. Nu är hon på plats och hittills verkar det bli bra.

På fredag kväll efter flyttbestyren var vi med grannarna i Alingsås på Harrys o åt o myste. Sedan var det hem till sängen. Lördag blev det sovmorgon. Bytte vatten i spabadet o handlade mat. På kvällen blev vi bjudna att bada i badtunna hos andra grannar. Så mysigt.

Idag har jag börjat baka till mannens stundande kalas o lite annat pyssel.

I kväll startar jag om stickningen som jag repade upp då det första försöket blev alldeles för stort till Albin minsta barnbarnet. Var klar med traktor bården innan jag repade upp.

I veckan som kommer ska jag hinna åka till Hisingsbacka o lämna tillbaka larm o hjälpmedel. Får se hur jag får till det.

Avslutar med veckans tulpanbukett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s