Lindvallen dag 3

Idag blev det lite andra backar o fullfart med små killarna. Pelle börjar få till åkningen riktigt bra men glömmer ibland av att bromsa och höll idag på att köra rätt på en bänk. Kunde gått illa men han ramlade o gled under bänken istället som tur var.

Idag har vi firat Stefan som fyller 60 år med middag på restaurang. Sönerna hade köpt en flaska whiskey till honom. Själv tänker jag att han ska få present när vi kommer hem. Har inte hunnit handla innan.

I kväll har jag o Pelle pysslat. Av allas händer blev det en kyckling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s