Lindvallen dag 4

Sammanfattning av dagarna i fjällen. Sol, snö, god mat och hela familjen samlad, kan livet bli bättre? Knappast, nu ska vi bara ta oss hem också. Då ingen skulle åka skidor i morgon valde vi att packa ihop och åka hem redan i kväll. På det viset blir det en dag till att förbereda kalaset på lördag. Förhoppningen är att små killarna ska sova gott i bilen.Tänk vad barn har lätt att lära sig nya saker. Pelle åker efter dessa tre dagar riktigt bra. Bromsar, svänger och klarar knappliften själv. Albin håller balansen och älskar farten, att han helt litar på den han åker med hör väl till när man är två och ett halvt år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s