Annandag påsk

Vilken helg det har vart. Fantastiskt väder, lugn o ro och en del pyssel.

Idag har jag vart o handlat mat och lite till trädgården. Bland annat blev det sättpotatis som nu är i jorden. Trots den kassa ryggen blev det lite rensning av rabatter idag. Har tagit det lugnt o tänkt på varje rörelse och det känns bättre nu så det har inte gjort någon skada. Tror egentligen det är bättre med rörelse.

Även bilen har fått sig en uppfräschning idag. Har nog aldrig haft så smutsig bil tidigare men efter tvätt o dammsugning så blev den rätt okej igen.

I kväll har jag sått en ny omgång fröer. En nyhet för mig är tomatillo.

Hittade en ask med kort jag glömt bort. Hittade några som passade bra med vad jag gjort idag.

Fanns en del andra som jag kan ha användning av framöver, 😊🤔

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s