90 års kalas

Inte ofta man får lov att ordna 90 års kalas. I går fyllde Stefans faster 90 år. Efter lite övertalning gick hon med på att ha kalas. För att slippa fixa för mycket beställde vi storstädning innan. Hon ville själv ha smörgåstårta så det beställde vi från Mias catering och även två söta tårtor. Sedan skulle jag baka moccatårta men det blev inte så lyckat. Undervärmen i ugnen har pajat och bottnarna blev platta o torkade dåligt. Det fick i stället bli en mango cheesecake.

Kalaset blev lyckat och jubilaren själv höll ut fram till klockan 22.30. Hon är nog trött idag. Räknade ihop antalet gäster till 35. Äldst var en 95 årig sommargranne och yngst var Albin som snart fyller 3.

Idag ska vi plocka ihop alla vackra blommor med jubilaren och ta en bild till tackkort. Sedan blir det till att bära tillbaka allt porslin till lokalen ovanpå snickeriet igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s