Vart tog våren vägen?

Mitten av juni och sommaren är här. Den här veckan har det inte vart sommarvärme men får väl räknas som en vanlig svensk sommar🤔

Veckan började med en stressig måndag där jag trots att jag hade en hel del kvar att göra på jobbet hastade iväg till artrosskola. När jag med andan i halsen kom dit fick jag veta att den var inställd på grund av sjukdom. Oj de hade visst inte fått tag på mig, hade inga missade samtal eller sms så blev lite sur. De andra var visst kontaktade då det bara var jag som kom dit. 😡Blev många känslor som kom upp men jag lyckades behärska mig och ta ett djupt andetag. Om jag inte hade bestämt med en kompis i Lilla Edet att vi skulle ses efteråt hade jag nog åkt tillbaka till jobbet.

På onsdag började jag bli förkyld men har trots allt klarat av att jobba. Det är mycket nu så här i sluttampen av sommarrekryteringen. Vissa dagar är det två steg fram och tre tillbaka. En dag i veckan tappade vi tre tänkta vikarier till personlig assistans, det kändes tungt men dagen efter lyckades vi ersätta två av dessa. Vi har en del kvar men är på god väg.

Med vikt väktarna går det i varje fall bra, har minskat sammanlagt 16,6 kg och har nått min egen satta målvikt. Nu ska jag försöka lära mig att äta så jag stannar på denna vikt.

Ute växer det så det knakar och så här i början av sommaren är det så vackert.

Lite bilder från favorit fotostället.

Och så lite trädgårdsbilder.

I morgon blir det trädgårdsfix. Knotten är riktigt besvärlig även dagtid så det får nog bli allergitabletter för att kunna vara ute. Kanske blir det äntligen installation av robotgräsklipparen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s