Äntligen

Jag har tillslut tagit i tu med att gjuta krukor till trädgården. Plastkrukorna jag använder som formar har väntat i flera år. Nu är det bara att hoppas på resultatet och att jag får lossat betongen så formarna kan användas flera gånger.

Barnbarnens sandhög kom till användning som stöd.

Det blommar helt otroligt vid poolen. Honugsrosen o Klematisen har aldrig vart vackrare.

Mitt sommarprojekt går framåt men får vara lite försiktig så händerna hållet. Troligen har jag artros även där. Känns att det frestar på händerna mer att virka än att sticka. Fördelen med semester är att man kan unna sig en stunds handarbete då och då under dagen.

Lite blommor från kvällens promenad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s