Vilken helg vi haft!!

Vilken helg det blev. Fredag kväll var vi i Ljungskile och åt utsökt mat tillsammans med några vänner. Det var Stefans födelsedagspresent från dem. En helt fantastisk kväll på bryggan vid havet. Det började inte så bra då jag på något vis lyckades paja höger knä när jag skulle in i bakre baksätet på kompisarnas bil. Kunde inte ta ett steg utan stöd. Stefan fick bli min krycka men aj så ont det gjorde.

Fantastisk mat, trevligt sällskap och ett underbart väder.

Som tur var hade jag en krycka hemma sedan jag var hos sjukgymnasten för min artros i onsdags. Den blev helgens räddning.

Lördag var sedan länge bokat med Gyllene tider på Ullevi. Inte helt lätt att ta sig upp på övre läktaren med krycka o värkande knä men det gick. Kvällen var magisk och så värt det.

Idag har vi vart i Äskhult på Ebbe teatern i bokskogen. Även idag i fint väder. 20 års jubileum och sista året på Ebbe scenen. En av skådespelarna är vår syssling Annika som vi lärt känna de senaste åren.

Vi blev kvar till sist så där stod min lilla bil alldeles ensam på åkern

Två veckor kvar till semester, nu börjar jag längta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s