En vecka kvar

Den här veckan har vart både upp o ner. Efter nästan en vecka med krycka som stöd var jag hos naprapaten i fredags. Oj så mycket bättre det kändes men nu efter helgen har jag ondare än någonsin. Men det känns ändå som det går åt rätt håll. Knäna känns lite starkare och jag kan gå upp för trappor normalt om än långsamt och smärtsamt. Ja ja det blir nog snart bättre. Nästa måndag ska jag på en behandling till.

I fredags var vi på Harrys i Alingsås och åt gott. Lördag kusinträff. Vi är ju inte så många kusiner och alla kan eller vill inte vara med. I år saknades kusinen från Tyskland då hennes man behandlas för cancer och har reseförbud. Vi träffades kl. 13 och så var klockan plötsligt 23.50. Vart tog dessa 11 timmar vägen?

Idag har vi röjt i fasterns lägenhet. Förhoppningen är att få dit en mäklare o värdera innan vi åker på semester.

Natti natti, en vecka kvar till semester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s