Tyskland dag 4

I morse lämnade vi Bernkastel-Kues och vinfestivalen innan det blev för mycket folk. Hittade några riktigtfina utsiktsplatser.Som avslutning på vår tur i Moseldalen besökte vi dubbelborgen Thurant Borgen delades på 1200 talet av ärkebiskopparna i Köln och Trier. Även där var utsikten vacker.Stefan som inte gillar höjder har haft en tuff dag.Nu har vi lämnat Moseldalen för Rehndalen. I kväll står vi på en camping i Sankt Goar.När vi skulle checka in på campingen upptäckte vi att våra pass var försvunna. Stulna eller tappade? Nu är de i varje fall spärrade och vi får ordna med nya när vi kommer hem.I kväll blev det middag på campingens restaurang. Träffade ett annat svenskt par, alltid trevligt att prata bort en liten stund.Något har hänt en bit bort troligen i floden då det kör blåljus på bägge sidorna och polisbåtar på floden😳Som avslutning bilder på vinodlingar där man kan fundera på arbetsmiljön

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s