Tyskland dag 9

Mest åkt bil idag men sett mycket fint efter vägen. Har lämnat Romantiska vägen och åker nu norrut på Allé vägen. Det har vart mycket upp och ner under dagen. Vi är lite sent ute men hade vi åkt för ca en månad sedan hade solrosfälten vart magiska, nu är de flesta utblommade och där det fortfarande blommade fanns inget lämpligt ställe att stanna till. Gjorde ändå ett försök att fota från bilen i farten.På många ställen kan man stanna till och köpa pumpor. Vi stannade inte för att köpa utan för att fotografera. Jag får hoppas att min enda pumpa hemma har klarat sig och börjat mogna.Står nu på en camping utanför Eisenach.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s