Nu drar vi hem

Efter några fina dagar i Tyskland är vi nu på Stena färjan mot Göteborg igen. Idag har vi bara tagit det lugnt i Kiel. Lite shopping på Citti market och god mat på stamstället när vi åker till Kiel, Rattskeller. Idag blev det ingen wienersnitsel men maten var som vanligt god.

Passat på att köpa födelsedagspresent till världens bästa Pelle som fyller 6 år på tisdag. Längtar efter barnbarnen nu😍Startar resan med öl o cider i baren sedan blir det nog tidigt i säng.Avslutar resebloggandet med en film från Citti marker. Man kan göra mycket med lego.

En tanke på “Nu drar vi hem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s