Första veckan efter semestern

Oj så seg man kan vara, snozat extra länge varje morgon. Tur man har flextid. Inget roligt att komma tillbaka och få reda på att utredningen om bemanningen framtid istället är en utredning hur bemanningen ska avvecklas. Ja någon i någon form ska det ju rekryteras o bokas timvikarier men inte av oss. Men livet går vidare, kollar efter andra jobb och funderar på vad en omplacering kan innebära.

Fasterns lägenhet såldes i tisdags och ska vara röjd o städad till 25 oktober. Ska bli så skönt när det är klart. Kanske att vi kör första lasset möbler på fredag. Sedan blir det städfirma.

I fredags tog vi husbilen till Vänersborg tillsammans med Stefans syster med man. Åt gott på Koppargrillen och sov på ställplatser i marinan. Vilken dag vi vaknade till.

Sedan var vi på Skogens veteraner och kollade på gamla skogsmaskiner. Kanske inte mitt intresse men med det fina vädret var en dag i skogen riktigt skönt.

Idag har vi också vart i skogen men den här gången mestadels vår egen. Hittade lite svamp.

Det blir inte mycket kvar när den är förvälld.

I kväll just innan det mörkade blev det lite trädgårdsskörd. Fläderbär, squash, sparrisärt, årets sista paprika och en kronärtskocka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s