Ullared med bästa gänget

Har just kommit hem från Ullared. Höst o vår är vi ett gäng föredetta arbetskamrater som åker till Ullared med övernattning. Känns alltid lika gott att träffas. Skratt o allvar i härlig blandning. Just den här gången har det vart extra värdefullt att träffa dem, när livet är lite turbulent behövs vattenhålen extra mycket.

Vi är i sluttampen med min fasters lägenhet. Nu återstår bara besiktning och att lämna över nycklarna.

Stefans faster ligger på Kungälvs sjukhus så är det inte den ena så är det den andra.

Just nu sitter jag på Café i Älvängen och väntar på att klockan ska bli 11.30 då jag ska klippa mig.

Nästa inlägg hoppas jag ha bilder på min korg i luffarslöjd. Sakta men säkert börjar den bli klar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s