Falkängen

Idag har vi vart på julmarknad på Falkängen Hällekis. Så mysigt o trevligt. Blev lite inköp, en klänning tillverkad av ekologisk hampa, så nöjd med det köpet. Sedan blev det en ängel, inlagd sill o lite småsaker. Köpte även garn till vantar.

Fika på Café Nordpolen i Vara och mat på Kinnekullegården. En mysig dag med goda grannar. Tack Janne o Lotta för idag.

I går kväll var vi på Harrys i Alingsås med Ann o Magnus. Gott o trevligt.

Annars är väl veckan inget jag kommer att minnas med glädje. I tisdags kom beslutet vi väntat på sedan i juni. Bemanningsenheten i nuvarande form läggs ned. Vad det ska bli för oss på kontoret vet vi fortfarande inget om. Någon form av omplacering antar vi men vad?

Samma dag hade vi bokat en utekväll med LRF, Lorensbergsteatern o föreställningen Vardagsmat med Claes Eriksson. Lite trött efter dagens anspänning men det blev trevligt i alla fall.

På väg till Göteborg kom det upp felmeddelande på min bil. Vi tog oss i varje fall hem. Dagen efter ringde Stefan till verkstaden som trodde att det beror på ett fel på höljet till batterierna som Audi ska åtgärda men vi inte fått tid för trots två försök att beställa tid. Han blev hänvisad till en annan verkstad i Vänersborg där de kan ta in bilen först i januari eller februari. De hänvisade tillbaka till Alingsås för att avläsa felkoden då de inte trodde att det berodde på batterihöljet. Alingsås har inte tid att göra detta förrän i januari. Kanske att de kan kolla på det snabbare om vi kör upp bilen så den finns på plats om de får en lucka. Suck, läget just nu, minst två månader utan min bil. Det känns för j…ligt. Fortsättning följer.

Tur i oturen Peter har en ny bil på gång så troligen kan jag låna hans gamla från och med fredag i nästa vecka.

I morgon ska jag ta en tur till skogen o hämta hem lite mossa o annat att pynta med i första hand på utetrappan. Nu blir det en stund i spabadet innan sängen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s