V47

Ännu en vecka närmare jul. Förra helgen fick jag hjälp av Pelle att plocka mossa o pynta trappen. Så mysigt att få hjälp och fint blev det.

Sedan har veckan rullat på. På torsdag kväll var vi i Göteborg o lyssnade på Pigge Werkelin, inspirerande att höra om att gå vidare när det värsta har hänt. Ens egna problem blir så små i jämförelse med någon som mist hela sin familj.

Nu är det hög tid att förbereda för advent. Idag tänker jag få till lite ordning i vardagsrummet. Bort med det sista från fasterns lägenhet. Vore skönt att få upp vintergardinerna o ljusstakarna också, får se vad jag hinner o orkar. Måste hinna ut en stund också för att samla energi i dagsljus.

Igår var jag på kranskurs i Kilanda med Viola från Bara blomster. Så kul att se vad alla fick ihop. Så olika trots att alla hade tillgång till samma material. Det fanns möjlighet att göra med torkat material eller en julkrans till dörren. Jag valde att göra med torkat material.

Veckans bästa var onsdag kväll hos min före detta arbetskamrat Karin. En fantastisk kvinna som jag haft förmånen att arbeta med i många år. Att hon bjöd på fantastiskt god mat gjorde ju inte kvällen sämre.

Har även hunnit med besök hos båda fastrarna i veckan. Båda kändes pigga o nöjda och det känns ju alltid bra.

Igår kväll träffade vi bästa matlagningsgänget och bjöds på en italiensk meny. Gott o trevligt som alltid i detta sällskap. För 36 år sedan startade vi med en matlagnings studiecirkel som övergått till att vi träffas och umgås äter o dricker gott.

Avslutar dagens inlägg med denna bild från julmarknaden på Falkängen 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s