Andra advent

Det har vart lite mycket i veckan. Måndag pyssel o prat i Guntorp, trådslöjd med jultema. En trevlig kväll men tröttheten gjorde sig påmind så det blev inte mycket pyssel för min del. Den här gången räckte det att fixa fika o förbereda för pysslet.

Lite spännande med frost o en bil där låsen frös. Inte så att jag inte kom in i bilen men dörrarna gick inte att stänga. Från Nödinge till Guntorp hade jag lyckats öppna båda framdörrarna, löste det med hjälp av säkerhetsbältet och när jag kom fram hade de tinat. På hemvägen var det bara förardörren som inte gick att stänga. Men Peters bil går annars riktigt bra. Nu är min bil klar på verkstan men kvar i Ängelholm, hoppas den kommer hem i veckan. Vi behöver den då Stefans bil gått sönder i veckan och han behöver låna Peters bil. Ja ja bilar är bra i alla fall så länge de rullar.

Båda fastrarna har fått besök i veckan. Min egen faster mår inte bra psykiskt och det tar på krafterna att se henne må så dåligt, värst är det ju givetvis för henne. Stefans faster däremot har hämtat sig bra och är på gott humör. Hon har beviljats plats på äldreboende och nu är det bara o vänta o se när o var det blir.

I helgen har vi vart hemma o grejat. Lördag var det fantastiskt väder och jag o Pelle var en sväng i skogen o hämtade mossa o kottar.

Så mysigt att få sällskap. En sexåring har många kloka tankar o funderingar. Sedan följde både han o Albin med hem till oss en stund. Det har vart mycke pyssel med pepparkakor, kristyr o karameller det sista.

Äntligen fått manglat kökshanddukar o linnedukar, känns alltid skönt när det är gjort. Även tagit ett tag med stryktvätten som gärna blir liggande i stora berg. Planen är att ta lite varje kväll den kommande veckan.

Lördag kväll badade vi spabad och lyssnade på hyllningskonsert till Aviciis minne. En fantastiskt fin kväll under stjärnorna.

Två jobbveckor kvar sedan blir det en välbehövlig julledighet i 12 dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s