Dan före dopparedan

I helgen har vi firat jul med barn, barnbarn och mina syskon. En mysig kväll hos Markus o Camilla. Det var meningen att Ingrid, Stefans faster skulle vart med men döden kom emellan. Tror att hon ändå hann glädja sig över planeringen och att hon är nöjd där i sin himmel.

Skördade grönkålen och gjort långkål för första men inte sista gången

Söndag, promenad med Pelle o Albin

Idag har jag vart hos min faster en stund. Plockat fram kläder till julafton och lämnat julklapp. I morgon får hon besök av mina syskon.På hemvägen handlade jag det sista inför julfirandet. Sedan har det vart bröd o kakbak.Mys vid tv.n i kväll och nu blir det jul spa.Mina gamla julkort är framplockade, så fina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s