Idag är det en annandag.

Ja nu är julfirandet över för den här gången. Julafton med frukost med barn och barnbarn.Lite mys innan de åkte iväg till Mölndal och svärdotterns familj. På eftermiddagen passade tomten på att snygga till sig hos oss innan han gick vidare.I år fixade vi en otraditionell julmiddag med plankstek. Riktigt gott var det.Igår var det stora julfirandet med Stefans familj här i lokalen ovanpå snickeriet. 22 vuxna o 8 barn. Livligt, mysigt, gott och trevligt. 3 rätters middag, quiz och lite julklappar.Idag har vi städat upp det sista och för mig är det soffhäng medan Stefan är ute o grejar med senaste lastbilen som är hemma på julledigt.Skinka nummer 2 är precis klar i ugnen så nu blir det middag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s