Ännu ett decennium till ända.

Det har hänt mycket de senaste 10 åren och då tänker jag på mitt eget liv. Allt som hänt i världen både positivt o negativt lämnar jag till andra att sammanfatta.

Det är många i vår närhet som har dött under dessa år. Min pappa, Stefan.s båda föräldrar och nu senast S faster och så en del andra släktingar o vänner. Det har ju även tillkommit en del i släkten, våra två barnbarn och 6 sysslingar till dem.

Jag har hunnit med två omorganisationer vad det gäller jobb var av den ena inte är klar ännu. Sedan har jag frivilligt bytt jobb från undersköterska till arbetsledare i bemanningsenheten. Vad det blir av mig i denna omorganisationen finns hittills skrivet i stjärnorna. Men till slut hoppas jag att även det blir bra och jag får ett jobb där jag kommer att trivas de ca. 6 år jag har kvar till pension.

Under dessa 10 år har vi utökat vårt ägande med 2 hus som vi hyr ut. Vi har köpt husbil och bytt den en gång och nu funderar vi på om vi ska sälja den???? Ännu inget beslut taget.

För miljöns skull kör jag numera laddhybrid bil och vi har installerat solceller. Försöker tänka förnuftigt vid alla inköp men där finns mycket kvar att göra. Senaste året har jag köpt en del nya kläder delvis på grund av viktnedgång på ca. 18 kg. Där bör det tänkas till i framtiden. Tänker mer på hur vi reser och försöker minska flygande, 2019 inget flyg men börjar 2020 med flygsemester. Svårt det där vad man vill och vad man bör.

Hälso mässigt klarar vi oss rätt så bra. Ok en del värk men det hör väl till åldern. Slutade med gluten för ca 6 år sedan och mår mycket bättre utan. Artrosen i knäna är inte ok men bra mycket bättre efter viktnedgången. Inte så mycket att klaga på där heller.

Livet rullar på och är i stort sett rätt gott ändå.

På plussidan, en underbar familj, fina vänner, ok ekonomi, god hälsa och ett gott liv.

Nu ser vi fram emot nya utmaningar o händelser som kommer att forma vårt kommande liv.

Så här på årets sista dag visade sig solen och vi passade på att ta en härlig långpromenad med lånehunden. Gärdsjön runt.

Nu blir det till att göra sig i ordning för en kväll med goda vänner. Läste idag att man ska hoppa in i det nya året vid 12 slaget. Får se om det blir ett litet skutt😊

Gott Nytt År önskar vi er alla så ses vi nästa år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s