Storm m.m.

Nu stormar det rejält och det är bara att hoppas att det mesta står kvar när ljuset kommer tillbaka i morgon. En del på taket o väggen på gamla gödselstan har blåst sönder, det vet vi redan men sedan strömmen gick är det svårare att hålla koll.

I eftermiddags tog jag en liten ofrivillig tur ner för trappan med en blå skinka o armbåge som följd. Svårt att sitta så nu ligger jag här på soffan och tycker lite synd om mig själv. Blir nog inte helt lätt att sova i natt, både ont i blåsten. Spännande att se om det går att ta sig till jobbet i morgon. När Gudrun drog fram var vi inblåsta ett tag innan vägen var farbar igen.

Igår hade vi matlagningsgänget här på kvällen. Just nu kör vi tema mat från andra länder. Vi hade Kina och bjöd på dumplings, hot pot och mango pomelo dessert och kinesiska mandelkakor till kaffet. Startade med en liten tesermoni och en film hur man äter med pinnar. En lyckad kväll.

Lånade Peters lilla teservis för campingbruk.

Idag har jag sått de första., Physalis, tomat, kronärtskocka och sparris. Tittat till pelargonerna som jag har misskött i vinter, några ser ut att överleva men en del ser döda ut. Inte så lessen för det då jag delvis har tröttnat på dem.

En spännande vecka som kommer, nästa helg hoppas jag veta lite mer vad som händer jobbmässigt i framtiden. Håller tummarna för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s