Nytt jobb

Ja det var det jag funderade på förra helgen. Fick samtal från chefen förra fredagen med erbjudande om ett vikariat på min gamla arbetsplats att bland annat lägga schema för 4 avdelningar. Visserligen bara till i augusti men ändå ett steg framåt. Hamnar i en ny omplaseringskarusell igen efter detta så ännu är det inte över.

Hej då kontoret

Om det inte vart för corona hade vi nu vart i full färd att packa för fjällen men det har vi avbokat. Lite surt med pengarna vi redan betalt för stugan men inte värt risken. Nu blir det istället en vecka ledigt på hemmaplan. Ev en kort tur med husbilen i slutet av veckan.

Det jag planerar för nu är promenader, trädgårdsfix, god mat o fika och att ta dagarna som de kommer. Ladda om för nya jobbet som nog kommer att bli tufft men roligt.

I går efter jobbet var vi hos några grannar på after work i hästhagen. Ett spontant evenemang 😊Det var mysigt men när solen gått ner blev det kallt. Hem till tv och min stickning.

Nuvarande stickning en tröja till barnbarnet Pelle 6 år

Idag är Stefan i skogen, arbetsdag med jaktlaget. Själv ska jag se om det går att gräva så jag blir klar med min stenkant i trädgården. Förra söndagen tinade det inte upp tillräckligt för att göra klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s