Sommar sommar sommar….

Fick inget svar på min provtagning i fredags så nu hoppas jag på svar i morgon. Rätt så säker på negativt då jag mått mycket bättre idag.

Har orkat pyssla en del och börjat sticka på min kofta.

Bilden är tagen igår så jag har kommit lite längre nu. Riktigt trevligt mönster. Hittills har det inte vart något problem trots att det är på norska.

Igår kväll blev det äntligen av. Tog mitt täcke och gick ut och la mig i växthuset. Lite knott på kvällen men sedan var det lugnt. Sov lite av och till som jag ofta gör första natten på ett nytt ställe.

Vaknade till vi 03 och då var det fullt kvitter på fåglarna vid 04.30 var det lite kallt så jag tog en filt ovanpå täcket. Kollade på termometern senare och nattens lägsta temperatur var 13 grader. Vid den tiden kom grannens tuppar igång att gala men jag somnade ifrån även det. Vaknade vid 07 då var det varmt o dax att öppna. Det var riktigt mysigt och jag kommer att göra om det snart igen.

Sedan blev det att vattna och plantera om växter. Orkade inte så mycket som jag önskat men det kommer fler dagar.

Det växer helt otroligt nu. Så glad för mina odlingar.

Stefan har fällt träd idag för att vi ska få mer kvällssol. Satt en stund i hörnet vid poolen och njöt. Med termacell som sällskap håller sig knotten på avstånd.

Nu håller jag tummarna för att få ett negativt svar på mitt prov så jag kan jobba igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s