Trött, tröttrare tröttast.

Så var äntligen den här jobbveckan över. Fy tusan så trött jag är, kan det vara borrelia? Även läkaren jag var hos i torsdags tror det. Han undersökte och tog EKG och skickade en remiss på ryggmärgsprov. Ska bli spännande att se hur lång tid det tar innan jag får tid för det.
I onsdags hade jag en egen dag på Hagabadet i Göteborg. Gott med massage för den onda kroppen men även positivt för knoppen med lite avkoppling.
Det ska ju vara dåligt väder i helgen så lite inomhus pyssel får det bli. Surdegen har fått mat i kväll så i morgon blir det brödbak. Måste även se till att tvätta lite trots att det inte ska vara väder att hänga ute. Kolla över kläder till Stefans fasters begravning på tisdag kan ju inte ta så lång stund, vi använde ju dem i maj på pappas begravning.
Ska även skicka tillbaka några bilder till Fuji, de var helt rutiga och jag kan inte se att det är mitt fel. Så gör om gör bättre. Hade tänkt en av dem till månadens bild på Vikadamm men nu hinner det nog inte komma i tid så det får bli någon annan.
Lite bilder från den gångna veckan. Rönnbär, jättebalsamin, och ljung.Jag tänker på mamma när ljungen blommar. Hon citerade alltid från sin första läsebok ”när ljungen blommar är hösten här….” Jag minns inte mer än de orden.

4 tankar om “Trött, tröttrare tröttast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s