En vecka närmare semester

Just att semestern närmar sig är lite kluvet. Väldigt sen semester v34-37 betyder ju också att det mesta av sommaren är slut när semestern börjar och sommaren vill jag ju inte ska ta slut. Att ha så sen semester är ett val vi gjort och tanken är att åka söderut med husbilen. Men först ska vi njuta av sommaren och det gör vi.

Så sköna kvällar med altanhäng, pizza i Alingsås, bilträff i Gräfsnäs har vi ägnat oss åt den här veckan. På jobbet flyter det på och ventilationen gör att vi har det gott trots utetemperatur på 30 grader.

Veckans dåliga är mitt högerben som värker. Svårt att sova och varje steg smärtar. Det började förra helgen och har bara blivit värre under veckan. Får väl ta mig samman och uppsöka vårdcentralen i nästa vecka.

Stannade till o fotade på hemvägen i torsdags. En helt underbar kohage.

Idag ska jag försöka fixa lite i trädgården annars blir det mest vila benet och en utflykt i kväll. Kanske en båttur i morgon.

Tre jobbveckor kvar till semester 🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s